Τρίτη, 28 Μαϊος 2024

Μία επιπλέον παράσταση για την Τόσκα στις 4 Ιουνίου στο Ηρώδειο - Η προπώληση ξεκινάει στις 29/5

 

 

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τις τέσσερις παραστάσεις, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει μία επιπλέον 5η παράσταση για την Τόσκα στο Ηρώδειο την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 21.00. Το δημοφιλέστατο αριστούργημα του Πουτσίνι παρουσιάζεται, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια Ούγκο ντε Άνα και αναβίωση σκηνοθεσίας Κατερίνας Πετσατώδη.

Πλέον, το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων της Τόσκας διαμορφώνεται ως εξής: 1, 2, 4, 6, 11 Ιουνίου 2024.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση της 4ης Ιουνίου θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου στις 10.00 το πρωί και θα πραγματοποιείται στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00), στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και online στη more.com.

Στην επιπλέον παράσταση της 4ης Ιουνίου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει η κορυφαία υψίφωνος της ΕΛΣ Τσέλια Κοστέα, τον Μάριο Καβαραντόσσι ο διακεκριμένος Αμερικανός τενόρος Καρλ Τάννερ και τον Βαρόνο Σκάρπια ο κορυφαίος Έλληνας βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τον ρόλο του Τσέζαρε Αντζελόττι ερμηνεύει ο Τάσος Αποστόλου, του Νεωκόρου ο Πέτρος Μαγουλάς, τον Σαρρόνε και τον Δεσμοφύλακα ερμηνεύει o Βαγγέλης Μανιάτης, τον Σπολέττα ο Γιάννης Καλύβας και τον Βοσκό η Εβίτα Χιώτη.

Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και την Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ η Κωνσταντίνα Πιτσιάκου.

 

 

Χορηγοί παράστασης

Mytilineos & Eurobank

 

Μέγας Δωρητής Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)