Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ακρόασης για μία (1) θέση μουσικού στα Φλάουτα

 

 

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακρόαση στις 8/1/2024 για μία (1) θέση μουσικού στα Φλάουτα, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες της, κατά την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο.

Πρόγραμμα ακρόασης. Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν σε:
1. Υποχρεωτικό κοντσέρτο: α) MOZART: Κοντσέρτο για φλάουτο σε σολ μείζονα KV 313 το 1ο μέρος και β) VIVALDI: Κοντσέρτο για πίκκολο σε ντο μείζονα KV 2ο και 3ο μέρος
2. Αποσπάσματα από ορχηστρικά έργα Τα ορχηστρικά αποσπάσματα μπορεί να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr από τις 1/12/2023 έως και 29/12/2023:
(κατεβάστε τα ορχηστρικά για το φλάουτο από εδώ και για το piccolo από εδώ )

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σωστή μετρονομική ένδειξη για το ορχηστρικό Coppelia είναι: τέταρτο = 112 και όχι τέταρτο = 152 όπως λανθασμένα τυπώθηκε

Ημερομηνία Ακρόασης: 8/1/2024 - Ώρα: 10:00 π.μ.
Τόπος ακρόασης: Αίθουσα δοκιμών της Ο.Λ.Σ. στον 5ο όροφο του κτηρίου της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.

Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν με αλφαβητική σειρά. Με νέα ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr, μετά το πέρας της υποβολής των υποψηφιοτήτων, θα γίνει γνωστή η σειρά και η ώρα προσέλευσης κάθε υποψηφίου.

Όλοι οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στα κοντσέρτα με πιανίστα (συνοδό) δικής τους επιλογής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ή πτυχίου από αναγνωρισμένο ωδείο της ημεδαπής ή από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή ισότιμου διπλώματος εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να απευθύνονται στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (τηλ. 213 088 5860) για την υποβολή αιτήσεων ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά μαζί με την αίτηση, βιογραφικό σημείωμα με συμπληρωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως και τους τίτλους σπουδών που διαθέτουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 29/12/2023 (Δευτέρα - Παρασκευή, από 09.00 έως 13.30).

Τέλος, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν μαζί με την αίτηση και τη δήλωση συγκατάθεσης, την οποία θα βρουν συνημμένη στην ανακοίνωση, αφού έχουν συμβουλευτεί την Πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ. Αιτήσεις που δεν συμπεριλαμβάνουν τη δήλωση συγκατάθεσης ή οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες δε θα μπορούν να γίνουν δεκτές.

Έντυπα αιτήσεων, μπορεί να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr από τις 1/12/2023. (κατεβάστε την αίτηση από εδώ και τη δήλωση συγκατάθεσης από εδώ).

Όσοι εκ των υποψηφίων εργάζονται σε άλλη ορχήστρα (ΕΡΤ, Δ. Αθηναίων κ.λ.π.) με σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου, θα πρέπει να προσκομίσουν στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πριν την ημερομηνία της ακρόασης, βεβαίωση των συνολικών μηνιαίων αποδοχών τους, από τον φορέα εργασίας τους.

Πολιτική Βιογραφικών

 

Πληροφορίες: (Μ. Αγγελοπούλου, τηλ. επικοινωνίας 2130885791 και
M. Μωραΐτου τηλ. επικοινωνίας 2130885775).