Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023

Ακρόαση Εναλλακτικής Σκηνής για δύο λυρικούς τραγουδιστές

 

H Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προκηρύσσει ακρόαση για δύο λυρικούς τραγουδιστές, μία γυναίκα (υψίφωνο ή μεσόφωνο) και έναν άνδρα (κατά προτίμηση βαρύτονο), για να ερμηνεύσουν τους ρόλους νέου έργου σε μουσική σύνθεση Νικόλα Τζώρτζη που θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή το 2025.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα Χορωδίας της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (Λ. Συγγρού 364) και ώρες 14:00-18:00. Οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να ερμηνεύσουν a capella το απόσπασμα που επισυνάπτεται που αντιστοιχεί στη φωνή τους. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενδέχεται να ζητηθεί από τους/τις υποψήφιους/ες να αξιολογηθούν και σε ό,τι αφορά στις σκηνικές τους δεξιότητες.

 

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (βλ. εδώ) και να προσκομίσουν βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συγκατάθεσης (βλ. εδώ).

Παρακαλούμε, πριν από τη συμπλήρωση της παρούσας φόρμας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Βιογραφικών μας, την οποία θα βρείτε συνημμένη στο τέλος της ανακοίνωσης.

Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.

Η ΕΛΣ δεσμεύεται για την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας ως προς τα προσωπικά δεδομένα των αιτουσών. Πρόσβαση στις αιτήσεις θα έχουν αποκλειστικά τα απαραίτητα πρόσωπα εντός της ΕΛΣ, που έχουν εξουσιοδότηση για αυτό και κανένας τρίτος.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ – Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα, όροφος 5Α), Δευτέρα-Παρασκευή, από 08.00 μέχρι 14.30, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι την Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023, στις 14.00.

 

Δείτε το απόσπασμα γυναικείας φωνής εδώ

Δείτε το απόσπασμα ανδρικής φωνής εδώ