Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Πρόσκληση συμμετοχής στο stop motion animation εργαστήριο «Ο καρυοθραύστης»

 

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ προσκαλούν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού σε ένα νέο βιωματικό εργαστήριο εισαγωγής στα κινούμενα σχέδια.  Το stop motion animation εργαστήριο Ο καρυοθραύστης θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & για Νέους.

Με βασικό εργαλείο το animation box του Έρλινγκ Έρικσον και κάποιες απλές εφαρμογές, οι μαθητές και οι μαθήτριες αφηγούνται μια σύντομη ιστορία σε δύο ή τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές (cut out animation, claymation, δισδιάστατη ζωγραφική).

Με έμπνευση από το μπαλέτο Ο καρυοθραύστης, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ένα μικρό stop motion animation με την καθοδήγηση της ομάδας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & για Νέους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εργαστήριο Ο καρυοθραύστης γίνεται αποκλειστικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ

Τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του προγράμματος έχει αναλάβει το τμήμα των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & για Νέους.

Ημέρες εργαστηρίου: 18 & 19 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες εργαστηρίου: 10:00 – 13:00

Ηλικίες: 12 μαθητές/τριες Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Παναγιώτης Χριστοφιλέας 
 

Εγγραφές από 1/12:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμμετοχή αφορά ολόκληρο τον κύκλο του εργαστηρίου

 

Olympia Festival New logo 2021

 

 

Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ
isn logo