Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

Πρόσκληση συμμετοχής στο νέο εργαστήριο «Διαπολιτισμικός Χορός»

 

Ένα νέο εργαστήριο γεννιέται από τις Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ. Το εργαστήριο «Διαπολιτισμικός Χορός»  έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας πρωτότυπης ομάδας χορού, όπου παραδόσεις διαφορετικών πολιτισμών θα συνομιλήσουν με τη σύγχρονη δημιουργία.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται σε χορευτές και χορεύτριες διαφόρων εθνοτήτων, επαγγελματίες ή/και με μεγάλη εμπειρία στο είδος χορού με το οποίο απασχολούνται (σύγχρονο χορό, παραδοσιακό, street dance, jazz, tap dance, κ.ά.).

Υπό την καθοδήγηση της χορογράφου/συντονίστριας του εργαστηρίου Πωλίνας Κρεμαστά, τα μέλη του Διαπολιτισμικού Χορού θα δουλέψουν με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και δεξιοτήτων, την αλληλεπίδραση και αλληλο-επιμόρφωση.

Με εργαλείο την ερευνητική διαδικασία το εργαστήριο θα λειτουργήσει φιλοδοξώντας να αναζητήσει τις επιρροές που μπορεί να δεχτεί το ένα είδος χορού από το άλλο, καθώς και να εμβαθύνει τις γνώσεις της ομάδας σε κινητικό και χορογραφικό επίπεδο.

 

Χορογράφος & συντονίστρια εργαστηρίου: Πωλίνα Κρεμαστά
Βοηθός χορογράφου: Θένια Αντωνιάδου

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (έως 15 μέλη)

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Διαπολιτισμικό Χορό» γίνεται αποκλειστικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Λήξη υποβολής αιτήσεων έως 22 Νοεμβρίου 2021. 

Eπιβεβαίωση συμμετοχής έως 26 Νοεμβρίου 2021. 

Διάρκεια κύκλου: 29/11/2021 έως 18/4/2022

Ημέρα & ώρα διεξαγωγής εργαστηρίου: κάθε Δευτέρα (18.00-21.00) 

Τα αιτήματα συμμετοχής θα αξιολογηθούν από το τμήμα Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ σε συνεργασία με τις υπεύθυνες του εργαστηρίου.

 

Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:
isn logo