Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Πρόσκληση για νέους συμμετέχοντες από την περιφέρεια στο πρόγραμμα Κιθάρα Express

Το Κιθάρα Express ταξιδεύει διαδικτυακά και προσκαλεί συμμετέχοντες 60+ από όλη την Ελλάδα.

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ  ανακοινώνουν τη δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού τμήματος του προγράμματος Κιθάρα Express για συμμετέχοντες 60+ από όλη την Ελλάδα! Η προηγούμενη γνώση κιθάρας και μουσικής δεν είναι απαραίτητη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαία διαδικτυακά μαθήματα παράδοσης νέου μαθήματος μέσω του καναλιού των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων στο YouTube, πρόσθετο ηχητικό υλικό για εξάσκηση και ακουστική καλλιέργεια, ειδικά διαμορφωμένα διαδικτυακά κουίζ και εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις ανά μικρές ομάδες συμμετεχόντων.

«Μια παλιά ή και μια νέα κιθάρα (και ας μην την έχετε κρατήσει ποτέ στα χέρια σας), αγάπη για το τραγούδι (και ας μην έχετε τραγουδήσει δημόσια ποτέ ξανά), βαθιά ανάσα, καλή διάθεση, και το ταξίδι του Κιθάρα Express ξεκινάει», σημειώνει η μουσικός και υπεύθυνη του προγράμματος Κική Κέρζελη.

 

Διαδικτυακά μαθήματα live στο YouTube: Κάθε Δευτέρα στις 11.00
Ημερομηνίες: 26 Οκτωβρίου, 2, 9, 16, 23, 30 Νοεμβρίου & 7, 14, 21 Δεκεμβρίου 2020
Σύνολο συμμετεχόντων: 25 συμμετέχοντες
Πληροφορίες / Εγγραφές: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 213 088 5752

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Κική Κέρζελη
Επιστημονική υπεύθυνη: Ιωάννα Ετμεκτσόγλου

Εγγραφείτε στο κανάλι των Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ στο ΥouΤube με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:

isn logo