Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Χορευτικά σόλι από το Μπαλέτο της ΕΛΣ στο Μουσείο Ακρόπολης

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την Αττική αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του θεσμού Όλη η Ελλάδας ένας Πολιτισμός έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Λυπούμεθα για την αναστάτωση, αλλά προφανώς προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

 To Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προτείνει έναν χορευτικό περίπατο στο Μουσείο Ακρόπολης στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και τα οκτώ χορευτικά σόλι που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε εσωτερικούς χώρους αρχαιολογικών μουσείων ανά την Ελλάδα με τη συμμετοχή χορευτών του Μπαλέτου της ΕΛΣ.

Ως μια συνομιλία κίνησης και ακινησίας, οι χορευτές διηγούνται καινούριες ιστορίες σε μια διαδρομή σε χώρους του Μουσείου Ακρόπολης πάνω σε χορογραφίες των ίδιων αλλά και των Ιωάννας Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και του Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνου Ρήγου.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα χορευτικά σόλι με τη σειρά που θα παρουσιαστούν εδώ

 

H εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στο Μουσείο Ακρόπολης (10 ευρώ).
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.

 

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

oli i ellada