Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοιχτή πρόσκληση: Υποβολή αιτήσεων για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;"

Ανάπτυξη τεχνικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων (hard and soft skills) σε εκπαιδευτικούς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω σύγχρονων πρακτικών του Μουσικού Θεάτρου.

Οκτώβριος 2020 – Μάιος 2021

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις εγκαινιάζουν το νέο πιλοτικό πρόγραμμα διαθεματικής καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής δράσης Πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας; Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής και φιλοδοξεί, μέσα από τη χρήση σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων, να φέρει σε επαφή εκπαιδευτικούς και μαθητές Δημοτικών σχολείων με το συναρπαστικό χώρο του Μουσικού Θεάτρου. Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση βασικών τεχνικών δεξιοτήτων αλλά και η εισαγωγή των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και μαθητών στη δημιουργική διαδικασία μιας παράστασης μουσικού θεάτρου. Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ελάτε, λοιπόν, να ανακαλύψετε πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας στην Εθνική Λυρική Σκηνή!

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα, τους όρους συμμετοχής και ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολή αίτησης ΕΔΩ 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020. 


Υπεύθυνη συντονισμού: Δήμητρα Τρυπάνη

Έναρξη προγράμματος: 3 Οκτωβρίου 2020

 

Χορηγός προγράμματος:

latsis foun