Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση για Ακρόαση Χορευτών για το Μπαλέτο της Εθνική Λυρικής Σκηνής

 
Για τις ανάγκες της καλλιτεχνικής περιόδου 2020-2021, η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση ενώπιον επιτροπής για την πρόσληψη έως οκτώ (8) χορευτών ή χορευτριών μπαλέτου (Α΄χορευτών-χορευτριών, Σολίστ και χορευτών-χορευτριών corps de ballet) την Κυριακή, 29 Μαρτίου και τηνΔευτέρα, 30 Μαρτίου 2020,στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74).
 

• Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση οφείλουν να αποστείλουν έως και την Τρίτη 25Φεβρουαρίου 2020, ώρα 12.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής δικαιολογητικά: α) το έντυπο της αίτησης (βλ. εδώ), β) βιογραφικό σημείωμα, γ) φωτογραφία, δ) βίντεο με μία κλασική ή νεοκλασική variation και ε) δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη (βλ.εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τo έντυπο της αίτησης καθώς και τη δήλωση συγκατάθεσης από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr
Αιτήσεις οι οποίες δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.
Η δήλωση συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους αφού συμβουλευτούν την πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ.
• Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χορευτών που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1988, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2000.
• Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρόσκλησης σε χορευτές που θα προεπιλεγούν μετά την  αξιολόγηση του βιογραφικού και του βίντεο που θα αποστείλουν, από τον Διευθυντή Μπαλέτου και τον Διευθυντή της Σχολής Χορού ΕΛΣ. Στους χορευτές που θα προεπιλεγούν από την ανωτέρω διαδικασία, θα αποσταλεί  η πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.
• Η ΕΛΣ δικαιούται, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας με τους υποψήφιους, να τους προσλάβει σε διαφορετική βαθμίδα από αυτή που δήλωσαν συμμετοχή. Οι  συμβάσεις των προσληφθέντων  θα είναι συμβάσεις  εργασίας ορισμένου χρόνου,διάρκειας ενός (1) έτους. Για την πρόσληψη στην ΕΛΣ οι επιτυχόντες απαιτείται να εκδώσουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά(ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, άδειαεργασίας σε περίπτωση αλλοδαπού κτλ.),καθώς και να υπάγονται φορολογικά στην Ελλάδα.
• Η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.
Η απόφαση για την πρόσληψη των χορευτών θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ.
Πληροφορίες:κ. Βίκυ Μπούρχα, Τηλ. 213 0885781, κ. Ιβάνα Κατσούλα, Τηλ. 213 0885782