Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Μία επιπλέον παράσταση της Λίμνης των κύκνων, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Καθώς τα εισιτήρια για τις εννέα παραστάσεις της Λίμνης των κύκνων έχουν εξαντληθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την προσθήκη μίας επιπλέον παράστασης, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 20.00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Λίμνη των κύκνων του Π. Ι. Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του Διευθυντή Μπαλέτου, Κωνσταντίνου Ρήγου. Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο Ηλίας Βουδούρης.

Στην παράσταση της 27ης Δεκεμβρίου 2018, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Ευρυδίκη Ισαακίδου (Οντέτ), Ντανίλο Ζέκα (Ζήγκφρηντ), Μαρία Κουσουνή (Οντίλ), Αλίνα Στεργιανού (Βασίλισσα), Γιώργο Βαρβαριώτη (Δάσκαλο), Στράτο Παπανούση (Ρόθμπαρτ). Μαζί τους, οι Α' Χορευτές, οι Σολίστ, οι Κορυφαίοι και το Corps de Ballet της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο, Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 09.00, στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09.00-21.00 & www.nationalopera.gr), στα καταστήματα Public, στο http://tickets.public.gr, στην www.ticketservices.gr και στα Εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).