Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Ακύρωση παραστάσεων

Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας Η Κοκκινοσκουφίτσα και της όπερας Ο μαγικός αυλός, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού.

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 που ματαιώνονται, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους, είτε να λάβουν τα χρήματα τους πίσω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των παραστάσεων, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των εορτών και παρά την εκφρασμένη επιθυμία του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Θεάτρου.
H Εθνική Λυρική Σκηνή, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από τις πρόσφατες περικοπές του προϋπολογισμού της, καθώς και από τις ματαιώσεις των παραστάσεων, βεβαιώνει το πολυπληθές κοινό της ότι εμμένει πάντα στους στόχους της και την ποιοτική ανέλιξη του λυρικού θεάτρου».