Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018

Τελευταία εβδομάδα για την έκθεση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής "Στέφανος Λαζαρίδης: Κυνικός ρομαντικός"

Τελευταία εβδομάδα για την έκθεση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Στέφανος Λαζαρίδης: Κυνικός ρομαντικός

Έως τις 31 Μαΐου 2018 θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό η έκθεση Στέφανος Λαζαρίδης: Κυνικός ρομαντικός σε επιμέλεια Αντώνη Βολανάκη, στον 4ο Όροφο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 09.30 έως τις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Με την έκθεση, μια από τις πιο επιτυχημένες της φετινής περιόδου με περισσότερους από 80.000 επισκέπτες, κορυφώνεται το φετινό αφιέρωμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον σπουδαίο σκηνογράφο, σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της ΕΛΣ, Στέφανο Λαζαρίδη.
Η έκθεση πραγματοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και αποτελεί την πρώτη συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.