Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022

Booklover’s Point: Η μουσική συναντά τον λόγο σε μια εκδήλωση με καλεσμένη τη Ρέα Γαλανάκη

 

 logos lyrikosnotos

Booklover’s Point
Εκεί όπου η μουσική συναντά τον λόγο

 

Ρέα Γαλανάκη
Κλασικές και ρομαντικές μινιατούρες

Κυριακή 3 Απριλίου 2022 
Ώρα έναρξης: 19.00


Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από
την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, στις 12.00, αποκλειστικά μέσω της ticket services.

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια φεστιβάλ: Νίκος Ξανθούλης

lirikosnotos.gr

 

Το Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, μια συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής –Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου– παρουσιάζει έναν νέο κύκλων εκδηλώσεων Booklover’s Point σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων όπου η μουσική συναντά τον λόγο, με τον κάθε συγγραφέα να προτείνει τη μουσική που θεωρεί ότι «συνομιλεί» με το έργο του και θα συνοδεύει τις αναγνώσεις.

Η δεύτερη εκδήλωση της σειράς Booklover’s Point θα φιλοξενήσει την διακεκριμένη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας Κρέμου 123,τηλ. 210 9570001) την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στις 19.00. Κάτω από τον τίτλο της βραδιάς Κλασικές και ρομαντικές μινιατούρες, η Ρέα Γαλανάκη θα διαβάσει αποσπάσματα από το πλούσιο συγγραφικό της έργο με τη συνοδεία του Διονύση Μαλούχου στο πιάνο και της Γεωργίας Τσολάκη στο βιολί.


Οι εκδηλώσεις Booklover’s Point, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής.


Οι επόμενες εκδηλώσεις του Booklover’s Point θα ανακοινωθούν σύντομα στο nationalopera.gr

 

 

Σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τις ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η θεατρική σκηνή θα λειτουργήσει ως αμιγής χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου τριμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, ενώ η προσέλευση ανήλικων προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.


 

 nlg logo

 

 Μέγας Δωρητής ΕΛΣ 

isn logo

 

 

footer