Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση των εισαγωγικών εξετάσεων Προπαρασκευαστικού τμήματος Σχολής Χορού ΕΛΣ 2021-22

 

Πρόγραμμα Εισαγωγικών Εξετάσεων Προπαρασκευαστικού Τμήματος Σχολής Χορού ΕΛΣ - Κυριακή 19/9  

 

Κυριακή 19/9 για τους υποψηφίους ηλικίας από 12 έως και 14 ετών

10:00-11:30 Μπαλέτο

11:45-13:15 Σύγχρονος χορός   

Κυριακή 19/9 για τους υποψηφίους ηλικίας από 15 έως και 17 ετών

13:45-15:15 Μπαλέτο

15:30-17:00 Σύγχρονος χορός   

Οι επιτυχόντες σπουδαστές του νέου ακαδημαϊκού έτους θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 20/9 μετά τις 16:00 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθώς και μέσω ανάρτησης του αριθμού πρωτοκόλλου τους στην είσοδο της Σχολής.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της Σχολής Χορού ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη των μαθημάτων και να έχουν απαραιτήτως μαζί τους την ταυτότητα ή το πιστοποιητικό γέννησής τους καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Με την ισχύ των νέων μέτρων από τις 13/9, για τη συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις του Προπαρασκευαστικού Τμήματος της Σχολής Χορού της ΕΛΣ 2021-22 αποτελεί προϋπόθεση οι υποψήφιες/οι μαθητές να έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή νοσήσει και να διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης, ή να προσκομίσουν πριν την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ βεβαίωση αρνητικού self-test 48 ωρών.

Για την διεξαγωγή των εξετάσεων ισχύουν όλοι οι κανόνες ασφαλείας της Πολιτικής Προστασίας και, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΛΣ, επιβάλλεται:

  • Η χρήση μάσκας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της ΕΛΣ, εκτός από την ώρα της εκγύμνασης
  • Η τήρηση των αποστάσεων τουλάχιστον 1,5 μ.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, καταρροή κτλ. θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη Γραμματεία της Σχολής και να μην παρευρεθούν στους χώρους της ΕΛΣ.

Είναι απαραίτητο να ακολουθούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες που θα δοθούν από το προσωπικό της ΕΛΣ (συχνή απολύμανση χεριών με αντισηπτικό, χρήση ατομικής πετσέτας, χώροι μετακινήσεων εντός ΕΛΣ κτλ.) κατά την άφιξη στις εγκαταστάσεις.

Συνιστάται στους υποψηφίους να φέρουν το νερό τους σε κλειστό δοχείο με πώμα που θα καλύπτει κάθε φορά το στόμιο.

Τέλος, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός, η επαφή μεταξύ των ατόμων, η κατανάλωση κάθε είδους τροφής εντός ΕΛΣ καθώς και η χρήση των αποδυτηρίων.

Οι ώρες εξέτασης ενδέχεται να τροποποιηθούν ελαφρώς, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΕΛΣ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Τηλ. 213088-5971,-5974 (εσωτερικό 5971, 5974)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.