Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση εισαγωγικών εξετάσεων Επαγγελματικών Τμημάτων Σχολής Χορού ΕΛΣ 2021 - 22

 

Α΄ και Β΄ κύκλοι Εισαγωγικών Εξετάσεων Σχολής Χορού ΕΛΣ 2021-22

Κυριακή 12/9, Δευτέρα 13/9 (A’ κύκλος) και Τρίτη 14/9 (Β’ κύκλος)

 

Κυριακή 12/9:

Ονομαστικές Καταστάσεις και Πρόγραμμα Α’ κύκλου Εισαγωγικών Εξετάσεων Κυριακής 12/9. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού.

 

Α΄ Ομάδα

Από Αβετκιάν Ιωάννης Έντγκαρ του Άσοτ μέχρι και Κανελλοπούλου Ιωάννα του Στυλιανού

 Κυριακή 12/9 10:00 - 13:15

 

Β΄ Ομάδα

Από Καπούνη Λυδία του Οδυσσεύς μέχρι και Μαρνέρα Άννα Μαρία του Χαράλαμπου

 Κυριακή 12/9 13:45 - 17:00

 

Δευτέρα 13/9:

Ονομαστικές Καταστάσεις και Πρόγραμμα Α’ κύκλου Εισαγωγικών Εξετάσεων Δευτέρας 13/9. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού.

 

Γ΄ Ομάδα

Από Μάρτζιου Ιωάννα του Αθανάσιου μέχρι και Ρετάλη Αλεξάνδρα του Θεοδώρου

 Δευτέρα 13/9 10:00 - 13:15

 

Δ΄ Ομάδα

Από Ριντλόβσκι Λίλια του Άλμπερτ μέχρι και Χατζηεμμανουήλ Μαγιορκίνου Αναστασία του Νικολάου

Δευτέρα 13/9 13:45 - 17:00

 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της Σχολής Χορού ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη των μαθημάτων εξέτασης της ομάδας τους και να έχουν απαραιτήτως μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Οι υποψήφιες/οι του α’ κύκλου επιλογής, που δεν θα παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων προετοιμασίας, θα χρειαστεί να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 24 ωρών, από την ημέρα εξέτασής τους.

Οι υποψήφιες/οι που θα παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων προετοιμασίας, θα χρειαστεί να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 24 ωρών, από την πρώτη ημέρα μαθημάτων τους. Για τον α’ κύκλο επιλογής, η ΕΛΣ θα τις/τους παρέχει ένα δωρεάν self-test, το οποίο θα διενεργηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, μία ώρα πριν την έναρξη της εξέτασης.

Οι επιτυχόντες του α’ κύκλου που θα συνεχίσουν στον β’ κύκλο (τελικό) θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 13/9 μέχρι τις 22:00 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθώς και μέσω ανάρτησης του αριθμού πρωτοκόλλου τους στην είσοδο της Σχολής.

 

Πρόγραμμα Β΄ κύκλου Εισαγωγικών Εξετάσεων – Τρίτη 14/9.

Ο β’ κύκλος (τελικός) θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 16:30 - 21:30 και οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και ρυθμικής.

 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της Σχολής Χορού ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη των μαθημάτων της ομάδας τους και να έχουν απαραιτήτως μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Οι επιτυχόντες του β’ κύκλου (τελικού) θα ενημερωθούν την Τετάρτη 15/9 μετά τις 16:00 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθώς και μέσω ανάρτησης του αριθμού πρωτοκόλλου τους στην είσοδο της Σχολής.

Οι επιτυχόντες του β’ κύκλου (τελικού) γίνονται δεκτοί στα Προπαρασκευαστικά μαθήματα του Α΄ έτους των επαγγελματικών τμημάτων Καθηγητών Χορού και Χορευτών της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ, μέχρι να ολοκληρωθεί η διεξαγωγή των εισαγωγικών εξετάσεων του ΥΠΠΟΑ. Μόνο όσοι πετύχουν και στις εξετάσεις του ΥΠΠΟΑ θα έχουν δικαίωμα εγγραφής και φοίτησης στο ακαδημαϊκό έτος 2021-22.  

 

Για την διεξαγωγή των εξετάσεων ισχύουν όλοι οι κανόνες ασφαλείας της Πολιτικής Προστασίας και, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΛΣ, επιβάλλεται:

  • Η χρήση μάσκας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της ΕΛΣ, εκτός από την ώρα της εκγύμνασης
  • Η τήρηση των αποστάσεων τουλάχιστον 1,5 μ.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, καταρροή κτλ. θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη Γραμματεία της Σχολής και να μην παρευρεθούν στους χώρους της ΕΛΣ.

Είναι απαραίτητο να ακολουθούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες που θα δοθούν από το προσωπικό της ΕΛΣ (συχνή απολύμανση χεριών με αντισηπτικό, χρήση ατομικής πετσέτας, χώροι μετακινήσεων εντός ΕΛΣ κτλ.) κατά την άφιξη και την αποχώρηση από τις εγκαταστάσεις.

Συνιστάται στους υποψηφίους να φέρουν το νερό τους σε κλειστό δοχείο με πώμα που θα καλύπτει κάθε φορά το στόμιο.

Τέλος, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός, η επαφή μεταξύ των ατόμων, η κατανάλωση κάθε είδους τροφής εντός ΕΛΣ καθώς και η χρήση των αποδυτηρίων.

Οι ώρες εξέτασης ενδέχεται να τροποποιηθούν, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

 

Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΕΛΣ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Τηλ. 213088-5971,-5974 (εσωτερικό 5971, 5974)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.