Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση από την Εθνική Λυρική Σκηνή - 12 Μαρτίου 2020

 

Ενημέρωση από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Πολιτεία και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει:

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
– Τη μεταφορά της παραγωγής Μέσα Χώρα στο προσεχές χρονικό διάστημα ή στην επόμενη καλλιτεχνική περίοδο, καθώς στην εν λόγω παραγωγή η πλειοψηφία των ερμηνευτών είναι 65+, ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στις πρόβες.
 
– Την αναστολή των παραστάσεων του Μαρτίου της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ Δον Κιχώτης. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραστάσεις Απριλίου και Μαΐου της εν λόγω παραγωγής.
 
– Την αναστολή και της τρίτης παράστασης της Πάπισσας Ιωάννας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου.
 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
– Στο πλαίσιο των νέων προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και περιλαμβάνουν –μεταξύ άλλων– την αναστολή λειτουργίας των θεάτρων για 15 ημέρες, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αναστέλλει τις παραστάσεις της, έως και τις 27 Μαρτίου 2020.
 
– Την αναστολή των παραστάσεων Μαρτίου και Απριλίου της παραγωγής Το ερωτευμένο σύννεφο, καθώς στην εν λόγω παραγωγή πρωταγωνιστεί παιδική χορωδία, η οποία –στο πλαίσιο των μέτρων για την αναστολή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων– δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος σε πρόβες. Στο τέλος Απριλίου θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραστάσεις του Μαΐου της εν λόγω παραγωγής.
 

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραγωγές / παραστάσεις που αναστέλλονται ή μεταφέρονται, σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους ή τη μεταφορά των εισιτηρίων.

Το τηλεφωνικό κέντρο των Ταμείων της ΕΛΣ είναι: 2130885700 (καθημερινά 09.00-21.00).