Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019

Πέντε επιπλέον παραστάσεις για τις Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι από το Patari Project

Λόγω της υψηλής ζήτησης των εισιτηρίων για την πρωτότυπη παράσταση Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την προσθήκη πέντε επιπλέον πρωινών παραστάσεων στις 19, 21, 22, 23, 24 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00, στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για μια συναρπαστική παράσταση με «πράσινο» χαρακτήρα που υπογράφει η δραστήρια ομάδα Patari Project, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της ταλαντούχας Σοφίας Πάσχου, και έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Το πρωτότυπο υλικό του Βιβάλντι αποτέλεσε για τον συνθέτη της παράστασης Νίκο Γαλενιανό, με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αντικείμενο επεξεργασίας, σε νέα ενορχήστρωση.

Τη δραματουργία υπογράφει ο Χουάν Αγιάλα, τα κοστούμια η Κλαιρ Μπρέισγουελ, το σκηνικό η Ευαγγελία Θεριανού, την κίνηση η Άννι Πούι Λινγκ Λοκ και τους φωτισμούς η Σοφία Αλεξιάδου.

Τις Τέσσερις εποχές ερμηνεύουν οι: Αλέξης Βιδαλάκης, Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Στέφη Πουλοπούλου, Εριφύλη Στεφανίδου, Αποστόλης Ψυχράμης.

Η προπώληση για τις επιπλέον παραστάσεις θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 09.00, στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (τηλ. 213 088 5700, ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09.00-21.00 & www.nationalopera.gr), στα καταστήματα Public, στο http://tickets.public.gr, στην www.ticketservices.gr και στα Εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ