Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση ακρόασης για το μιούζικαλ Into the woods

εδώΗ Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για μονωδούς και για απόφοιτους δραματικών σχολών υψηλών φωνητικών δυνατοτήτων για τις ανάγκες του μιούζικαλ Into the woods των Στίβεν Σόντχαϊμ και Τζέιμς Λαπίν, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου τον Φεβρουάριο και τον Μάϊο του 2020.

Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 15-45 ετών με καλές γνώσεις μουσικής και δυνατότητα ανάγνωσης παρτιτούρας. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η καλή γνώση μουσικών οργάνων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση (βλ. εδώ) κα να προσκομίσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα μαζί με τρεις αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Ακρόαση Into The Woods».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2019.

Η ακρόαση θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου μετά από επιλογή βιογραφικών ανάλογα με τις ανάγκες της διανομής και την κρίση της Επιτροπής ακρόασης. Οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Θα ζητηθούν δύο τραγούδια (ένα αγγλόφωνο από το ρεπερτόριο του μιούζικαλ και ένα ελληνικό ελεύθερης επιλογής των υποψηφίων), ένας θεατρικός μονόλογος επιλογής των υποψηφίων. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενδέχεται να ζητηθεί από τους υποψηφίους και ένας αυτοσχεδιασμός.

Η Επιτροπή ακρόασης έχει τη διακριτική ευχέρεια να συντομεύσει την ακροαματική διαδικασία, ενώ η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς λόγους.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη δήλωση συγκατάθεσης. Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της παρούσας φόρμας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Βιογραφικών μας, την οποία θα βρείτε συνημμένη στο τέλος της ανακοίνωσης.

Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.

 

 dilosi_sigatathesis

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ