Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση ακρόασης - Λαίδη Μάκβεθ του Μτσενσκ

εδώΗ Εθνική Λυρική Σκηνή αναζητά κομπάρσους (γυναίκες και άνδρες) με χορευτικές/ακροβατικές ικανότητες για την παραγωγή Λαίδη Μάκβεθ του Μτσενσκ του Ντ. Σοστακόβιτς που θα παρουσιαστεί στις 12, 15, 17, 19 και 22 Μαΐου 2019 σε σκηνοθεσία Φανύ Αρντάν και χορογραφία της ομάδας (LA)HORDE.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στους χώρους της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ώρες 17:00-22:00. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας ή περιορισμός στο στυλ/είδος χορού. Το ζητούμενο είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να αγαπούν τον ομαδικό τρόπο δουλειάς.

Η ομάδα των κομπάρσων που θα επιλεγεί θα συνοδεύσει και θα στηρίξει την κινησιολογία της παράστασης, ενώ η περίοδος δοκιμών υπολογίζεται στο διάστημα 20 Μαρτίου – 10 Μαΐου 2019 και για συγκεκριμένες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στα ελληνικά και τα αγγλικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , συμπληρώνοντας παράλληλα τη φόρμα συγκατάθεσης. Μαζί θα πρέπει να αποστείλουν ένα αντιπροσωπευτικό βίντεο της δουλειάς τους μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου σε κάποια πλατφόρμα (π.χ. YouTube, Vimeo κτλ.). Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της παρούσας φόρμας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Βιογραφικών μας, την οποία θα βρείτε συνημμένη στο τέλος της ανακοίνωσης.

Σημειώνεται ότι για να είναι πλήρης μία αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει βιογραφικό σημείωμα, αντιπροσωπευτικό βίντεο και συμπληρωμένη τη φόρμα συγκατάθεσης. Αιτήσεις οι οποίες δε θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία θα θεωρούνται ελλιπείς και δε θα λαμβάνονται υπόψη. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα και Α.Φ.Μ.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν να λάβουν μέρος στην ακρόαση θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΕΛΣ (στην ενότητα «Νέα/Ανακοινώσεις») το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Σκηνής της ΕΛΣ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2130 885771, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 9:30-15:00.

 

 dilosi_sigatathesis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ