Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ημέρα Φίλων εργαστηρίου Διαπολιτισμικής Χορωδίας Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ

H Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει ξεκινήσει τη στελέχωση και τις πρόβες της από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα μέλη της προέρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου, όπως Ιράν, Σλοβακία, Νέα Γουινέα, Συρία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά.

Το κοινωνικό αυτό πρόγραμμα της ΕΛΣ φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χώρο δημιουργίας, έκφρασης και κοινωνικής δικτύωσης των συμμετεχόντων συνδυάζοντας παραδοσιακά τραγούδια από τις χώρες προέλευσης των συμμετεχόντων, με το κλασικό χορωδιακό ρεπερτόριο.

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου από τις 17.30 έως τις 19.30 η Διαπολιτισμική Χορωδία θα πραγματοποιήσει μια ανοιχτή πρόβα, με στόχο να υποδεχτεί ακόμα περισσότερα μέλη ξένων κοινοτήτων που κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά στην Αθήνα, ενήλικες, μετανάστες, πρόσφυγες και αλλοδαπούς, περνώντας έτσι στο δεύτερο δημιουργικό της κύκλο.

Οι συναντήσεις της Διαπολιτισμικής Χορωδίας γίνονται στο Κτήριο Δοκιμών της ΕΛΣ, Αρχιμήδους 16, Ταύρος (δίπλα στον Ηλεκτρικό Σταθμό της Καλλιθέας).

Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στη σελίδα των Εκπαιδευτικών / Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ στο FB https://www.facebook.com/educationnationalopera/ ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε!
Τμήμα Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών δράσεων ΕΛΣ