Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017

To Πάρκο των Οπεροφόρων - Κύκλος εργαστηρίων με θέμα το περιβάλλον, την ανακύκλωση και τα εικαστικά Τέταρτο εργαστήριο - Τα σκουπίδια σου ο θησαυρός μου

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σαββατοκύριακο 20 & 21 Μαΐου 11πμ-1μμ για παιδιά 5 - 12 ετών
Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου 11πμ-1μμ για παιδιά 5 - 12 ετών

Η Εθνική Λυρική Σκηνή καλεί τους μικρούς της φίλους να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα πρωτότυπο βεστιάριο κουστουμιών όπερας από ανακυκλώσιμα υλικά. Το βιωματικό εργαστήριο κατασκευής κουστουμιών εμπνέεται από δημοφιλείς χαρακτήρες της όπερας.

Σακούλες, χαρτί, πλαστικά μπουκάλια, εφημερίδες, φύλλα, κλαδιά, κουτιά και άλλα απίθανα υλικά μετουσιώνονται σε πολύχρωμα και αστραφτερά κοστούμια για ήρωες της όπερας, που θα αποτελέσουν τα πρώτα και συλλεκτικά κομμάτια του πρώτου παιδικού και φιλικού προς το περιβάλλον βεστιαρίου όπερας, με ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα σκουπίδια σας γίνονται ο θησαυρός μας για να δημιουργήσουμε τα πιο οικολογικά και πρωτότυπα κουστούμια!

Εμψύχωση: Ομάδα "H Ορχήστρα των Χωμάτων" (Χριστίνα Σπανού, εικαστικός/ζωγράφος/εμψυχώτρια βιωματικών περιβαλλοντικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Μαργαρίτα Καγιώ, εικαστικός/σκηνογράφος/εμψυχώτρια βιωματικών περιβαλλοντικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων)

Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2130885742, κ. Βίκυ Πανάγου.