Τρίτη, 22 Μαϊος 2018

Πρόσκληση συμμετοχής στο Μasterclass με την Κριστίνα Τζαβαλλόνι - Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προσκαλεί καλλιτέχνες για να συμμετάσχουν στο Masterclass της Κριστίνα Τζαβαλλόνι

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ημέρες Μουσικού Θεάτρου και το αφιέρωμα στον Demetrio Stratos (7, 8, 9/6).

Η διακεκριμένη Ιταλίδα τραγουδίστρια και συνθέτις Κριστίνα Τζαβαλλόνι έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στη μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας από τζαζ μέχρι όπερα με την ίδια άνεση που αναπνέει. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της τραγουδίστρια της τζαζ, ενώ δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό της για τις φωνές των Sarah Vaughan, Joni Mitchell και Cassandra Wilson.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε κλασσικούς τραγουδιστές, performers, χορευτές, σπουδαστές τραγουδιού και υποκριτικής, καθώς και σε καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη των ορίων της ανθρώπινης φωνής.

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα έναρξης 16.30 στην αίθουσα χορωδίας της ΕΛΣ στις εγκαταστάσεις της στο ΚΠΙΣΝ.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν το Masterclass χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 6/06/2018 και ώρα 14.00.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ