Χορωδία 65+

Το εργαστήριο Χορωδία 65+ συνεχίζει τις εντατικές πρόβες του με άξονα το ρεπερτόριο που δουλεύτηκε κατά τη διάρκεια των εξ αποστάσεως συναντήσεων λόγω της πανδημίας. Μέσα από ένα μουσικό ταξίδι σε διαφορετικές χώρες του κόσμου και διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, το εργαστήριο έχει πάντα ως κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση των μελών, την ανάπτυξη συναισθηματικών δεσμών και την επικοινωνία μέσα από το τραγούδι και τον λόγο.

Από τον Ιανουάριο του 2022 η Χορωδία 65+ θα επικεντρωθεί στην εξοικείωση των μελών της με τον κόσμο της όπερας πίσω και πάνω στη σκηνή. Αφετηρία του εργαστηρίου θα είναι η εκμάθηση των τραγουδιών της όπερας Μέσα Χώρα του Άγγελου Τριανταφύλλου σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, στην οποία τα μέλη της Χορωδίας θα πάρουν μέρος. Η όπερα Μέσα Χώρα θα παρουσιαστεί στις 8, 10, 12, 13 Ιουλίου 2022 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Μαέστρος χορωδίας: Δήμητρα Παπασταύρου

Πιάνο: Κώστας Παπαθύμνιος

Έναρξη εργαστηρίου: 1 Νοεμβρίου 2021

Ημέρα & ώρα: Κάθε Δευτέρα, 14.00 – 16.00

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

* Με βάση τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας, τα εργαστήρια των 65+ θα λειτουργούν μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης.