Διαπολιτισμική Χορωδία της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ

Aπό την Αθήνα μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα, από την Κένυα μέχρι την Ουκρανία και από τη Σλοβακία μέχρι την Τανζανία, άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης ενώνουν τις φωνές τους, γίνονται ένα και ερμηνεύουν τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. αυτή είναι η δύναμη της Διαπολιτισμικής χορωδίας της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ που συνεχίζει το πολυπολιτισμικό ταξίδι της στις γειτονιές του κόσμου. Διανύοντας πλέον την τρίτη χρονιά από τη δημιουργία της, η Διαπολιτισμική χορωδία εξακολουθεί να χαρίζει μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα στους ακροατές, αλλά παράλληλα και μια μοναδική εμπειρία στα μέλη της. 

Τραγούδια άφθαστου μελωδικού πλούτου από την παραδοσιακή μουσική των χωρών προέλευσης των μελών της συνθέτουν το ρεπερτόριο της Διαπολιτισμικής χορωδίας, το οποίο συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέο υλικό. Ήδη, η χορωδία μετράει πάνω από 25 μέλη, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει εργαστήρια σε δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, καθώς και ανοιχτές συναυλίες στις πλατείες Κυψέλης και Ομόνοιας, καθώς επίσης και στο αεροδρόμιο της Αθήνας και στο Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Επικοινωνία - Εγγραφές
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00-15.00
τηλ. 2130885742