Ένας κύβος, μα ποιος κύβος; Ένας κύβος μια σκηνή!

Ένας κύβος, μα ποιος κύβος; Ένας κύβος μια σκηνή!

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή την Έκθεση – Αφιέρωμα στον Στέφανο Λαζαρίδη

Οι Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις Εθνικής Λυρικής Σκηνής σας καλούν στο καλλιτεχνικό εργαστήριο «Ένας κύβος μα ποιος κύβος; Ένας κύβος μια σκηνή» που πραγματοποιείται με αφορμή την έκθεση για το έργο του σπουδαίου Έλληνα σκηνογράφου-σκηνοθέτη και πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Στέφανου Λαζαρίδη.

...σχετικά με το εργαστήριο...
Σκηνογραφία, ζωγραφική, σχέδιο, γλυπτική, είναι ορισμένες από τις δεξιότητες που θα εξασκήσουμε στο καλλιτεχνικό εργαστήρι «Ένας κύβος μα ποιος κύβος; Ένας κύβος μια σκηνή». Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 6 έως 12 ετών που εξερευνά το έργο του Έλληνα σκηνογράφου Σ. Λαζαρίδη, προσεγγίζοντάς το μέσω θεωρητικών γνώσεων αλλά και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που αφορούν τη δισδιάστατη και τρισδιάστατη εικόνα.
Παίζουμε ζωγραφίζοντας και κατασκευάζοντας φιγούρες και σκηνικά, γινόμαστε σκηνογράφοι και γνωρίζουμε από κοντά τον μαγικό κόσμο της σκηνής και των διαστάσεών της.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom

  • 11 Φεβρουαρίου στις 11:00 στο Αίθριο 4ου ορόφου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  • 25 Φεβρουαρίου στις 11:00 στο Αίθριο 4ου ορόφου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Για παιδιά από 6 έως 12 ετών
Το Playroom θα δέχεται 20 άτομα ανά 60'

Πληροφορίες- εγγραφές: 2130885742 (Δευτ. - Παρ. 09:00-15:00)

Δωρεάν συμμετοχή με σειρά προτεραιότητας.

Χορηγοί