Γάμοι του Φίγκαρο Revisited

Τα βαριά σκηνικά, τα εντυπωσιακά κοστούμια και τα κόκκινα βελούδα δεν κάνουν πάντα μια όπερα πετυχημένη. Σε κάποιες περιπτώσεις το μόνο που χρειάζεται είναι τραγουδιστές μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, ένας πιανίστας και μια ντουλάπα για σκηνικό. Τόσο απλά. Στην όπερα τσέπης (pocket opera), αυτή τη μικροσκοπική παραγωγή όπερας, η μουσική και οι ερμηνείες έχουν τον πρώτο λόγο. Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, οι Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ συρρικνώνουν σε δύο παράλληλα εργαστήρια την κωμική όπερα Οι γάμοι του Φίγκαρο του Μότσαρτ για τη δημιουργία της pocket εκδοχής της με πρωταγωνιστές όλους εσάς!
Οι συμμετέχοντες στα δύο συνεργαζόμενα εργαστήρια (μουσικής και εικαστικών / σκηνογραφίας) θα μεταμορφωθούν σε συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και σκηνογράφους της δικής τους όπερας και θα γίνουν μια μεγάλη παρέα. Σε αυτή την άκρως διασκεδαστική pocket opera όλοι οι καλοί χωράνε!

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 40 συμμετέχοντες (εικαστική ομάδα 8–12 ετών / μουσική ομάδα 13–18 ετών)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Επικοινωνία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00-15.00
Τηλ. 2130885742 (εικαστική ομάδα)
Τηλ. 2130885755 (μουσική ομάδα)