Ετήσια παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ Ετήσια παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος
Ετήσια παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ
Ιούλιος 2022
Δημιουργική Ομάδα

Διευθυντής σπουδών Γιώργος Μάτσκαρης

Συντονισμός, επιμέλεια προβών Άλκηστις Λαλά

Σχεδιασμός φωτισμών Δημήτρης Κουτάς

Υπεύθυνος ήχου Γιώργος Ρεκούτης

Υπεύθυνη παραγωγής σκηνικών Ελένη Κωνσταντάτου

Επιμέλεια κοστουμιών βεστιαρίου ΕΛΣ Ανδρέας Κανελλόπουλος

 

Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας. Η προκράτηση των δελτίων εισόδου θα πραγματοποιείται στην ticketservices.gr από την Παρασκευή 15/7/22 στις 12:00μ.μ.

Πληροφοριες: Ταμεία ΕΛΣ 2130885700

Πρωταγωνιστές Παράστασης

 

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας, οι αίθουσες της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ λειτουργούν στο 100% της χωρητικότητάς τους.

Αναλυτικές πληροφορίες στο https://www.nationalopera.gr/eisitiria

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος
Όπερα

Ετήσια παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

Ώρα έναρξης: 20.00 | clock

Η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΕΛΣ μάς προσκαλεί στην ετήσια παρουσίασή της, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μάτσκαρη.

Μια παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος για να γνωρίσουμε τα ταλέντα του μέλλοντος, να χειροκροτήσουμε τη νεανική ορμή και να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των αυριανών χορευτών.

Ο διευθυντής σπουδών της Σχολής Χορού της ΕΛΣ Γιώργος Μάτσκαρης σημειώνει: «Μια πολύ δημιουργική χρονιά φθάνει στο τέλος της και οι σπουδαστές των επαγγελματικών τμημάτων της Σχολής μας είναι πανέτοιμοι για την ετήσια παρουσίαση μας, την Κυριακή 17 Ιουλίουστις 20.00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Μέσα σε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες, οι σπουδαστές μας έδειξαν και τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά υψηλό επίπεδο αφιέρωσης και προσήλωσης. Εργάστηκαν, μελέτησαν, ασκήθηκαν εντατικά για να αποκτήσουν τα αναγκαία εφόδια για την καλλιτεχνική τους πορεία. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Θα παρουσιαστούν χορογραφίες του Φώτη Διαμαντόπουλου σε συνεργασία με τις Ελένη Κλάδου και Νατάσσα Σιούτα, του Γιάννη Τσιγκρή με τη συνδρομή του Χρήστου Ξυραφάκη, της Νάνσυ Νεραντζή, της Μυρτώς Γράψα, της ΌλιαςΤορναρίτου, καθώς και δημιουργίες των σπουδαστών Παύλου-Ορφέα Αργυρόπουλου,Θεόνης ΠεράκηΉλιας Κουκουζέλη, Αναστασίας Γαλάτη και Κωνσταντίνας Τσιμέκα. Πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Λουκά Τσολακιάν, του Μύρωνα Παρασκευόπουλου και του Γιώργου Κοντοβά».

 

 

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας