LIES – A Kosmic Utopia Distortion LIES – A Kosmic Utopia Distortion
Εναλλακτική Σκηνή
LIES – A Kosmic Utopia Distortion
Καλλιτεχνική Περίοδος 2018/19 - MeQ (Modern e-Quartet)
12 Μαΐου 2019
Δημιουργική Ομάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΟΛΙ, ΣΥΝΘΕΤΗΤΕΣ
Κώστας Αναστασόπουλος

ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΘΕΤΗΤΕΣ
Βάλια Τσιμπλακάκη

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ
Γιώργος Κωστόπουλος

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
Αλεσσάντρο Τζοβανέττο 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΝΤΡΑΜΣ
Γιώργος Κωστελέτος 

Εναλλακτική Σκηνή
Όπερα

LIES – A Kosmic Utopia Distortion

MeQ (Modern e-Quartet)

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης από τα Ταμεία της ΕΛΣ

Ώρα έναρξης: 12.00  |   

Οι MeQ (Modern e-Quartet) παρουσιάζουν την παράσταση LIES – A Kosmic Utopia Distortion, η οποία συνενώνει διαφορετικά στοιχεία τεχνών βασισμένα σε έναν ελεύθερο συνειρμό που ισορροπεί πάνω στους θεματικούς άξονές της. Οι μικρές ιστορίες που αφηγούνται οι στίχοι σε κάθε κομμάτι ως βασικοί κορμοί ερμηνεύονται μέσα από τη μουσική και με την παράλληλη χρήση οπτικοακουστικών μέσων δημιουργούν έναν πρωτότυπο διάλογο μεταξύ της μουσικής των κινούμενων γραφικών και του θεατή. Έτσι, με βάση πάντα τη μουσική, η παράσταση συμπληρώνεται με μία προβολή πάνω στα σκηνικά, που αποτελείται απο εικόνες, animations και videos, εμπευσμένα και επηρεασμένα από τις συνθέσεις ή τους στίχους των τραγουδιών.

 

 

Η εκδήλωση «LIES – A Kosmic Utopia Distortion» ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ με τον τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ» που εντάσσεται στην Πράξη «ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣ» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

footer