Γκαλά Όπερας Γκαλά Όπερας
Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Γκαλά Όπερας
Σεπτέβριος 2018
Πρωταγωνιστές Παράστασης

Σολίστ

ΥΨΙΦΩΝΟΣ
Έλενα Κελεσίδη

ΤΕΝΟΡΟΣ
Γιάννης Χριστόπουλος

ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ
Τάσης Χριστογιαννόπουλος

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ
Σοφία Ταμβακοπούλου

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Εναλλακτική Σκηνή

Γκαλά Όπερας

15 Σεπτεμβρίου 2018
Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, Λόρδου Βύρωνος 1, Πεντέλη
Ώρα έναρξης: 20.30 | clock

*Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μια ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης

«Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στο Δήμο Πεντέλης από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

Ιδρυτικός δωρητής Εναλλακτικής ΣκηνήςΙΣΝ LOGOΟ Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων στο πλαίσιο των συνεργασιών του με καταξιωμένους Πολιτιστικούς Φορείς, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή για μια σειρά μουσικών παραστάσεων.
Η δεύτερη παράσταση αυτής της συνεργασίας, στην οποία συνδιοργανωτές είναι ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Πεντέλης, είναι το «Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στο Δήμο Πεντέλης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστές άριες των Μότσαρτ, Βέρντι, Μπιζέ, Πουτσίνι κ.ά.

H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον κύκλο«Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

footer etpa edited

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας