Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Θέατρο Ολύμπια
Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Ιούλιος 2016
Θέατρο Ολύμπια
Μπαλέτο

Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
1,2 Ιουλίου 2016

Θέατρο Ολύμπια
Ώρα έναρξης 20.00 | clock
Ελεύθερη είσοδος

Η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ, όπου οι σπουδαστές της Σχολής θα παρουσιάσουν δικές τους δημιουργίες, αλλά και αποσπάσματα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου που διδάσκονται στη Σχολή υπό την καθοδήγηση του διευθυντή Γιάννη Ντοντσάκη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους χορευτές του αύριο και να έρθει σε άμεση επαφή με τη νεανική δημιουργία.

Για την πραγματοποίηση της Παρουσίασης της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ ευχαριστούμε θερμά όλους τους καθηγητές και τους πιανίστες-συνοδούς της Σχολής για την αμέριστη προσφορά τους καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Πληροφορίες για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΕΛΣ www.nationalopera.gr (στην ενότητα "εκπαίδευση").

Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59, Αθήνα. Πληροφορίες: 210 366 2100

Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του θεάτρου Ολύμπια, μια ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Η ΕΛΣ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές parking, για τους θεατές των παραστάσεων της, στο Θέατρο Ολύμπια. Με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης πληρώνετε 5 ευρώ για το parking του αυτοκινήτου σας, στο συνεργαζόμενο parking, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Θέατρο Ολύμπια:

«EUROPRAXIS – ENGINEERING PARKOMAT AE» - Ζαλόγγου 3, Αθήνα. Τηλέφωνο πάρκινγκ: 210 380 0860

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας