Συναυλία τσέπης Συναυλία τσέπης
Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Συναυλία τσέπης
Οκτώβριος 2014
Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Συναυλία τσέπης

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
25 Οκτωβρίου 2014

Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
Ώρα έναρξης: 12.00 clock
Είσοδος ελεύθερη

Αποκλειστικός δωρητήςΙΣΝ LOGOΚάθε εβδομάδα, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μία μικρή συναυλία «Τσέπης» με μία ή δύο φωνές και τη συνοδεία πιάνου. Με σκηνικό το νέο σπίτι της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, μονωδοί και μουσικοί κάνουν μια πρώτη σύνδεση του Λυρικού Θεάτρου με τη νέα τοπογραφία που δημιουργείται στο ΚΠΙΣΝ.
Το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου η Γεωργία Ηλιοπούλου (υψίφωνος) και ο Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος) ερμηνεύουν αποσπάσματα από δημοφιλείς όπερες, τους Γάμους του Φίγκαρο του Μότσαρτ, την Τόσκα του Πουτσίνι, τη Φεντόρα του Τζορντάνο και από τις οπερέτες Η Δαιμονισμένη του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και Η εύθυμη χήρα του Φραντς Λέχαρ. Στο πιάνο η Δόμνα Χάλαρη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν από κάθε εκδήλωση.

Πληροφορίες: 210 8778396-8
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.