Λέξεις, ήχοι, εικόνες: Μικρές ιστορίες διαδρομών Λέξεις, ήχοι, εικόνες: Μικρές ιστορίες διαδρομών
Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Λέξεις, ήχοι, εικόνες: Μικρές ιστορίες διαδρομών
Μάιος 2016
Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
Εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Λέξεις, ήχοι, εικόνες: Μικρές ιστορίες διαδρομών

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28 ΜΑΙΟΥ 2016
28 Μαΐου 2016
Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
Ώρα έναρξης: 10.00 | clock και 12.30 | clock
Είσοδος ελεύθερη

Αποκλειστικός δωρητήςΙΣΝ LOGOΈχοντας ως πηγή έμπνευσης την ανθρωπογεωγραφία και το αστικό τοπίο της Αθήνας, καθώς και τη γεωγραφική τοποθεσία του ΚΠΙΣΝ, τα παιδιά συμμετέχουν σ’ ένα δημιουργικό εργαστήριο που στοχεύει στην κατανόηση της έννοιας της συνύπαρξης μεταξύ των κατοίκων της πόλης.

Με αφετηρία τις έννοιες της διαδρομής και της εστίας, παιδιά 8-11 και 12-14 ετών συνθέτουν ηχητικούς, κινησιολογικούς και εικαστικούς χάρτες, με εργαλεία το βιωματικό παιχνίδι, τον μουσικό αυτοσχεδιασμό και την αφήγηση προσωπικών ιστοριών.

Το πρόγραμμα εντάσσεται πιλοτικά στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα/ Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που υλοποιούνται στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.


Διάρκεια εργαστηρίων: 10.00-12.00 για παιδιά ηλικίας 8-11 ετών και 12.30-14.30 για παιδιά ηλικίας 12-14 ετών.

Ελεύθερη είσοδος

Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Χορηγοί