"Με τον αέρα γραμμένο". Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. "Με τον αέρα γραμμένο". Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B.
Θέατρο Ολύμπια
"Με τον αέρα γραμμένο". Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B.
Φεβρουάριος 2014
Θέατρο Ολύμπια
Απογεύματα στο φουαγέ

"Με τον αέρα γραμμένο". Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
2 Φεβρουαρίου 2014

Κύκλος φιλοξενούμενου συνθέτη
Ώρα έναρξης: 18.00 clock

Η συναυλία αυτή του κουαρτέτου σαξοφώνων S.T.A.B. αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι μέσα στους αιώνες, μέσα από τη μουσική των Βιβάλντι, Μπαχ, Ροσσίνι, Μέλλιτς, Ραβέλ, Δραγατάκη και Κουμεντάκη. Ένα αντικομφορμιστικό ταξίδι στη μουσική διαχρονία με τέσσερα σαξόφωνα, όργανα με μόλις ενάμισι αιώνα ζωής. Παίζουν οι μουσικοί: Γκουίντο ντε Φλάβις (σοπράνο σαξόφωνο) Διονύσης Ρούσσος (άλτο σαξόφωνο), Ηλίας Σαμσόνοφ (τενόρο σαξόφωνο) και Σπύρος Μίχας (βαρύτονο σαξόφωνο).

Το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2012. Παρότι είναι ένα νέο σχήμα έχει δώσει συναυλίες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στo φεστιβάλ «Ημέρες Ρεθύμνου 2013». Το ρεπερτόριό του συμπεριλαμβάνει κλασική μουσική του 20ού αιώνα, μπαρόκ, σύγχρονη μουσική, τζαζ και τάνγκο. Το σύνολο αποτελείται από εξέχοντες σολίστες ο καθένας εκ των οποίων ξεχωριστά έχει να επιδείξει σπουδαία σταδιοδρομία.

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας