Έργα Μιχάλη Τραυλού και Γιώργου Κουμεντάκη Έργα Μιχάλη Τραυλού και Γιώργου Κουμεντάκη
Θέατρο Ολύμπια
Έργα Μιχάλη Τραυλού και Γιώργου Κουμεντάκη
Ιανουάριος 2014
Θέατρο Ολύμπια
Απογεύματα στο φουαγέ

Έργα Μιχάλη Τραυλού και Γιώργου Κουμεντάκη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
19 Ιανουαρίου 2014

Κύκλος φιλοξενούμενου συνθέτη
Ώρα έναρξης: 18.00 clock
Ελεύθερη είσοδος

Μια μοναδική συναυλία με έργα δύο σπουδαίων Ελλήνων συνθετών με σημαντική παρουσία στα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα και διεθνή ακτινοβολία -των Μιχάλη Τραυλού και Γιώργου Κουμεντάκη- για φλάουτο, όμποε, πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων, παρουσιάζεται αυτή την Κυριακή στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια.

Στη συναυλία ακούγονται τα μουσικά έργα του Μιχάλη Τραυλού: Three moods (2005/2013) για φλάουτο και τρίο εγχόρδων, Θαλασσινές μπαλάντες (1987/1990) για άλτο φλάουτο και πιάνο, Duetti (1996) για φλάουτο και πιάνο, The Castle of Kwidzyn (2013) για σόλο άλτο φλάουτο, Seven Short Pieces (2013) για κουαρτέτο εγχόρδων.
Οι μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Κουμεντάκη που θα παρουσιαστούν είναι Η προνύμφη και η νυχτοπεταλούδα του L. van B. (1999) για σόλο πιάνο και Point of no return (2008) για κουαρτέτο εγχόρδων.

Συμμετέχουν οι σολίστ: Ιβόνα Γκλίνκα (φλάουτο, άλτο φλάουτο), Βίκυ Στυλιανού (πιάνο) και το κουαρτέτο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών [Μαριάννα Σαφάροβα (Α’ βιολί), Άλλα Σελαλμαζίδη (Β’ βιολί), Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ (βιόλα), Νικολάι Κομισσάροβ (βιολοντσέλο)].

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας