Εναρκτήρια Συναυλία με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Εναρκτήρια Συναυλία με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Εναρκτήρια Συναυλία με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Καλλιτεχνική Περίοδος 2010/11 - Τζουζέππε Βέρντι
Σεπτέμβριος 2011
Δημιουργική Ομάδα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ
Ισίν Μετίν

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Νίκος Βασιλείου

 

Πρωταγωνιστές Παράστασης

ΣΟΛΙΣΤ
Γωγώ Ηλιοπούλου υψίφωνος
Μαρία Μητσοπούλου υψίφωνος
Γιάννης Χριστόπουλος τενόρος

 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Συναυλίες

Εναρκτήρια Συναυλία με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Τζουζέππε Βέρντι

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
17 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης: 21.00 clock

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2011/2, η Εθνική Λυρική Σκηνή σε συμπαραγωγή με τον Ο.Μ.Μ.Α., παρουσιάζει στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, συναυλία – πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν.

Θα παρουσιαστούν μεγάλα χορωδιακά από όπερες, μελωδικά αποσπάσματα από οπερέτες αλλά επίσης μουσική μπαλέτου από την ορχήστρα και την χορωδία της Ε.Λ.Σ., στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, αλλά και μέσω ζωντανής μετάδοσης στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για ένα preview των έργων που θα παρουσιαστούν την νέα περίοδο στο Θέατρο Ολύμπια αλλά και στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Ο.Μ.Μ.Α.

Με την αγορά εισιτηρίου - ων για την συναυλία κερδίζετε έκπτωση 20% για αντίστοιχο αριθμό εισιτηρίων σε μια παραγωγή της ΕΛΣ για την καλλιτεχνική περίοδο 2011-2012 (Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων -με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου)