Το Ωδείον Αθηνών στην Εναλλακτική Σκηνή
Εναλλακτική Σκηνή
Το Ωδείον Αθηνών στην Εναλλακτική Σκηνή
26 Ιανουαρίου 2020

Εναλλακτική Σκηνή

Συναυλίες

Το Ωδείον Αθηνών στην Εναλλακτική Σκηνή

Available Dates

  • 26 Ιαν 2020

Ώρα έναρξης: 12.00

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας από τα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Το Ωδείον Αθηνών και η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεργάζονται για την παρουσίαση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 26 Ιανουαρίου 2020 στις 12.00.

Πρόκειται για μία συναυλία σπουδαστών όλων των σχολών σε έργα που υπερβαίνουν το όριο μιας μαθητικής παρουσίασης. Θα συμμετάσχουν οι υπότροφοι του κληροδοτήματος «Γεωργίου & Μαρίας Βεργωτή» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.
Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Χορωδία των «Μικρών Μουσικών».

 

Η εκδήλωση «ΤΟ ΩΔΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ με τον τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ» που εντάσσεται στην Πράξη «ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣ» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

footer

Χορηγοί Επικοινωνίας