Για ένα ζευγάρι ρόδα
Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής / Εναλλακτική Σκηνή
Για ένα ζευγάρι ρόδα

Φεστιβάλ - Μια βραδιά τραγουδιού και απαγγελίας

14 Απριλίου 2020
Δημιουργική Ομάδα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Λένια Ζαφειροπούλου, Χρήστος Κεχρής, Μάριος Χατζηπροκοπίου, Απόστολος Παληός

Πρωταγωνιστές Παράστασης

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15
Φοιτητικό, παιδικό: €8

Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής / Εναλλακτική Σκηνή

Φεστιβάλ

Για ένα ζευγάρι ρόδα

Μια βραδιά τραγουδιού και απαγγελίας

Available Dates

  • 14 Απρ 2020

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ώρα έναρξης: 20.30  |   

Τραγούδια, θρύλοι και ποιήματα, τελετές και πένθη από τον δυτικό Μεσαίωνα και τις δικές μας παραλογές, από τις θυελλώδεις σελίδες του ρομαντισμού μέχρι τον 20ό αιώνα. Η παράσταση Για ένα ζευγάρι ρόδα θα  παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 14 Απριλίου 2020, στις 20.30, στο πλαίσιο του τέταρτου κύκλου των Ημερών Λατρευτικής Μουσικής 2020. Συμμετέχουν οι Λένια Ζαφειροπούλου, Χρήστος Κεχρής, Μάριος Χατζηπροκοπίου, Απόστολος Παληός. 

 

Οι Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής 2020 επανέρχονται για τέταρτη χρονιά με θέμα τον Θρήνο (2, 4, 8, 10, 11, 14/4). Η έκφραση του πόνου της απώλειας, η στάση απέναντι στο αναπότρεπτο του θανάτου και η στοχαστική αποδοχή του έχουν αποτελέσει τις αφορμές για να δημιουργηθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής κληρονομιάς, ορισμένα από τα οποία θα παρουσιαστούν στον φετινό κύκλο.

 

Photo: Ανδρέας Σιμόπουλος 

 

Η ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ με τον τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» εντάσσεται στην Πράξη «ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣ» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

footer

Χορηγοί Επικοινωνίας