Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις
Γ΄ στάσιμο
65+ -
Ιανουάριος – Ιούλιος 2022
Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις

Γ΄ στάσιμο

Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για άτομα 65+ το οποίο συνδέει δημιουργικά τη μουσική με τη θεατρική εκπαίδευση, προάγοντας την ομαδική δημιουργία και την ενεργή μουσική και θεατρική εμπλοκή. Στόχος, η δημιουργία μιας ενεργής ομάδας που θα επιτρέψει στα μέλη της να κοινωνικοποιηθούν, να αποκτήσουν την αίσθηση του «ανήκειν» και της συμμετοχής σε μια συλλογικότητα ως απαραίτητου κρίκου μιας μουσικής / θεατρικής αλυσίδας, να εξελιχθούν και να μπορέσουν μέσα από τους άλλους να γνωρίσουν καλύτερα και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Κική Κέρζελη, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά

Έναρξη εργαστηρίου: 19 Ιανουαρίου 2022

Ημέρα & ώρα: Κάθε Τετάρτη, 10.00 – 13.00

Εγγραφές από 1/12 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

* Με βάση τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας, τα εργαστήρια των 65+ θα λειτουργούν μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης.