Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση για ακρόαση χορευτριών και break dancers για την παραγωγή «Ιζαντόρα Ντακ»

 

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ακρόαση για νεαρές χορεύτριες με πολύ καλό επίπεδο στον κλασικό χορό (pointes) καθώς και άντρες break dancers για τις ανάγκες στελέχωσης της παραγωγής Ιζαντόρα Ντακ, που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2024 στην Εναλλακτική Σκηνή.

Οι ενδιαφερόμενες/οι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στην ακρόαση οφείλουν να αποστείλουν έως τις 10 Απριλίου 2024:

α) το έντυπο της αίτησης συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο

β) βιογραφικό σημείωμα

γ) φωτογραφία

δ) βίντεο όπου οι χορεύτριες θα παρουσιάζουν μία variation κλασικού χορού ή νεοκλασικού ρεπερτορίου και ένα σόλο σύγχρονου χορού/αυτοσχεδιασμού (διάρκειας έως δύο λεπτών) και οι break dancers μια σύντομη χορογραφία/αυτοσχεδιασμό με έντονα ακροβατικά στοιχεία.

ε) δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να λάβουν το έντυπο της αίτησης (από εδώ) καθώς και τη δήλωση συγκατάθεσης (από εδώ). Η δήλωση συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τις/τους ενδιαφερόμενες/ους αφού συμβουλευτούν την πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ.

Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα σταλούν εκπρόθεσμα, μετά την 10η Απριλίου 2024, ή/και δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν θα γίνονται δεκτές.

Η ΕΛΣ δεσμεύεται για την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας ως προς τα προσωπικά δεδομένα των αιτούντων.

Πρόσβαση στις αιτήσεις θα έχουν αποκλειστικά τα πρόσωπα εντός της ΕΛΣ που έχουν εξουσιοδότηση για αυτό και κανένας τρίτος.

Η αξιολόγηση των δικαιολογητικών και η επιλογή για συμμετοχή στην ακρόαση θα γίνει από τον χορογράφο και τη σκηνοθέτρια της παράστασης. Κατόπιν τούτου, όλες/οι οι υποψήφιες/οι που υπέβαλαν αίτηση θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση που θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρες 17.00-22.00 στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74). Όσες/οι εκ των συμμετεχουσών/όντων κληθούν για συμμετοχή στην ακρόαση θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ – Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα, όροφος 5Α), Δευτέρα-Παρασκευή, από 8.00 μέχρι 14.30, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στις 13.00.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ