Μπαλέτο

Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
1, 2 Ιουλίου 2016

Θέατρο Ολύμπια
Ώρα έναρξης 20.00
Ελεύθερη είσοδος


Η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ, όπου οι σπουδαστές της Σχολής θα παρουσιάσουν δικές τους δημιουργίες, αλλά και αποσπάσματα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου που διδάσκονται στη Σχολή υπό την καθοδήγηση του διευθυντή Γιάννη Ντοντσάκη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους χορευτές του αύριο και να έρθει σε άμεση επαφή με τη νεανική δημιουργία. 

Για την πραγματοποίηση της Παρουσίασης της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ ευχαριστούμε θερμά όλους τους καθηγητές και τους πιανίστες-συνοδούς της Σχολής για την αμέριστη προσφορά τους καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.  Πληροφορίες για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΕΛΣ www.nationalopera.gr (στην ενότητα "εκπαίδευση"). 


Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59, Αθήνα. Πληροφορίες: 210 366 2100

Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του θεάτρου Ολύμπια, μια ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων. Η ΕΛΣ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές parking, για τους θεατές των παραστάσεων της, στο Θέατρο Ολύμπια. Με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης πληρώνετε 5 ευρώ για το parking του αυτοκινήτου σας, στο συνεργαζόμενο parking, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Θέατρο Ολύμπια:

«EUROPRAXIS – ENGINEERING PARKOMAT AE» - Ζαλόγγου 3, Αθήνα. Τηλέφωνο πάρκινγκ: 210 380 0860


Με την υποστήριξη της 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Χορηγοί επικοινωνίας

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΤMEGA ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ΣΚΑΪ 100.3PROTAGONPEPPER MONOPOLIΕΝ ΛΕΥΚΩCULTURE NOWΣΚΑΪΑΘΗΝΑ 9,84ANAmpa.grΜΕΛΩΔΙΑEλ Culture νέο logoΟΤΕTVJOIN joinradio.grDancetheaterDANCE PRESS

Χορηγοί

ATCOM INGLOTAEGEANnew_ΣΤΑΣΥminoan lines
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ