Εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ


Οπερατικές Ιστορίες


ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
3 Δεκεμβρίου 2014

Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
Ώρα έναρξης: 18.00
Είσοδος ελεύθερη. Συμμετοχή με προεγγραφή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣN


Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος μιας σειράς Συναυλιών/διαλέξεων με τίτλο Οπερατικές Ιστορίες. Σε αυτές γίνεται μια παρουσίαση των κύριων ιστορικών σταθμών της όπερας με ζωντανά παραδείγματα, τα οποία θα ερμηνεύουν σπουδάστριες του Στούντιο Όπερας της ΕΛΣ.
Στο πρώτο μέρος των Οπερατικών Ιστοριών θα παρουσιαστεί η περίοδος από τις απαρχές του είδους μέχρι και το όψιμο Μπαρόκ.

Τα κείμενα της εκδήλωσης έχει γράψει ο Νίκος A. Δοντάς, ενώ την παρουσίαση κάνει ο Αλέξανδρος Ευκλείδης. Συμμετέχουν οι σπουδάστριες του Στούντιο Όπερας Χριστίνα Ασημακοπούλου, Ιωάννα Κοκοβίκα και Ελισάβετ Νεφέλη Παπαγεωργιου. Πιάνο: Μαρία Νεοφυτίδου. Μουσική επιμέλεια και διδασκαλία: Νίκος Βασιλείου.

Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν από κάθε εκδήλωση.

Πληροφορίες: 210 8778396-8
email: visitorscenter@snfc

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ