Όπερα και μόδα

Μαγεία

Ιδέα-γενική επιμέλεια: Ίσμα Τουλάτου
Σκηνοθεσία-art direction: Κωνσταντίνος Ρήγος


ΠΡΕΜΙΕΡΑ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
9, 11 Ιουνίου 2019

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ώρα έναρξης: 20.00


Χορογραφίες: Χορευτές του Μπαλέτου της ΕΛΣ
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Γιάκας
Special Guest (σχεδιαστής μόδας): θ.α.Χορηγός Μπαλέτου  

Μέγας δωρητής ΕΛΣ  

Η Μαγεία είναι το θέμα της νέας παραγωγής του κύκλου «Όπερα και μόδα», που επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή ύστερα από δύο ετών διάλειμμα. Για την επανεκκίνησή του επελέγη μια ιδέα η οποία επιδιώκει να θυμίσει τη δυναμική της σύμπραξης δύο τόσο λαμπερών κόσμων σε ένα αποτέλεσμα εκρηκτικής ομορφιάς.

Tα πολλά πρόσωπα της Μαγείας, λοιπόν, έρχεται να αποκαλύψει η νέα παραγωγή που φιλοδοξεί να εμπνεύσει τη φαντασία μας αλλά και να χρωματίσει την καθημερινότητά μας. Η όπερα και η μόδα συναντώνται ισότιμα και δημιουργικά αναζητώντας νέους τρόπους αλληλεπίδρασης, διαμορφώνοντας μια μαγική παλέτα εικόνων, οπτικής χαράς, συναισθημάτων, έντασης και δυνατοτήτων που υπερβαίνουν, ίσως, τις φυσικές δυνάμεις.

Στην ιδιαίτερη αυτή σύμπραξη θα συμμετέχουν μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, χορευτές του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι οποίοι θα υπογράψουν και τις χορογραφίες, καθώς και επαγγελματίες μοντέλα.

Χορηγοί επικοινωνίας

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΤMEGA ΟΤΕTVΣΚΑΪΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ANAmpa.grΣΚΑΪ 100.3ΜΕΛΩΔΙΑPEPPER ΕΝ ΛΕΥΚΩΑΘΗΝΑ 9,84PROTAGONEλ Culture νέο logoMONOPOLICULTURE NOWJOIN joinradio.gr

Χορηγοί

ATCOM new_ΣΤΑΣΥAEGEANINGLOTKerastaseInterbus
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ