Εναλλακτική Σκηνή

Γκαλά Όπερας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
12 Ιουλίου 2018

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς
Ώρα έναρξης: 21.00


*Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μια ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης 


Σολίστ
Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος)
Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος)
Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος)

Συνοδεία στο πιάνο: Ειρήνη Αντωνιάδου 


Σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Κηφισιάς


H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.
Ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, ξεκίνησε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή για μια σειρά μουσικών παραστάσεων. 
Η πρώτη παράσταση, στην οποία συνδιοργανωτές είναι ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Κηφισιάς, είναι το «Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστές άριες των Ντονιτσέττι, Μπελλίνι, Μπιζέ, Ροσσίνι, Τσιλέα, Γκουνό και Βέρντι.     Ιδρυτικός δωρητής Εναλλακτικής Σκηνής:


Χορηγοί επικοινωνίας

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΤMEGA ΟΤΕTVΣΚΑΪΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ANAmpa.grKOSMOS ΣΚΑΪ 100.3ΜΕΛΩΔΙΑPEPPER ΕΝ ΛΕΥΚΩΑΘΗΝΑ 9,84PROTAGONEλ Culture νέο logoMONOPOLICULTURE NOWJOIN joinradio.gr

Χορηγοί

INGLOTKerastaseATCOM new_ΣΤΑΣΥAEGEANminoan linesAthens International AirportInterbus
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ