• Διαπολιτισμική Χορωδία της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ

Διαπολιτισμική Χορωδία της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ
Οκτώβριος 2018 – Ιούνιος 2019


H Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Εναλλακτικής Σκηνής και των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ τον Ιανουάριο του 2016. Τα μέλη της, μόνιμοι ή προσωρινοί κάτοικοι των Αθηνών, προέρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου, όπως Ουκρανία, Καμερούν, Σλοβακία, Τανζανία, Νέα Γουινέα, Συρία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Ιράν, Κένυα, Ιράκ κ.ά. 
Το ρεπερτόριο της Διαπολιτισμικής Χορωδίας αποτελείται από τραγούδια παραδοσιακής μουσικής των χωρών προέλευσης των μελών της Διαπολιτισμικής Χορωδίας.
Η Διαπολιτισμική Χορωδία της ΕΛΣ έχει πραγματοποιήσει εργαστήρια σε δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων καθώς και ανοιχτές συναυλίες στις πλατείες Κυψέλης και Ομόνοιας. 

Μαέστρος χορωδίας: Βασούλα Δελλή


Κάθε Δευτέρα 6-8μμ στην αίθουσα χορωδίας της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ 

Δηλώσεις συμμετοχής στο email education@nationalopera.gr, στα τηλέφωνα 213 0885754-55 ή με μήνυμα στη σελίδα των Εκπαιδευτικών/Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ στο FB: www.facebook.com/educationnationalopera
 
Σας περιμένουμε!


Ευχαριστούμε το κατάστημα "ο Δρόμος του Τσαγιού"
που στηρίζει τις εβδομαδιαίες συναντήσεις της χορωδίας

   
 Μέγας δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:  Μέγας δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:  Μέγας δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ